me & family

me & family
Lilypie Pregnancy tickers

Followers

Friday, March 7, 2008

Mytwinshero

Jom berkenalan dengan Mytwinshero;







Yang ni Muhammad Norr Haiqal .
Tarikh lahir ; 30/07/2007 @1853pm
Berat Lahir; 2.2kg
Masalah kesihatan ketika lahir; jaundis
Sifat yang ketara ; manja , cemburu bila melihat adiknya di sayang. Dia nak apa yang adik dia ada.
Gambar ini diambil ketika Haiqal berumur 5months+ berat dah 6.3kg
Pergerakan ; dah pandai meniarap.




Ini pula Muhammad Norr Haqimie,
Tarikh lahir ; 30/07/2007 @1855pm
Berat Lahir; 1.55kg
Masalah kesihatan ketika lahir; Duk dalam incabutor , Kurang berat badan.
Sifat yang ketara ; Independent Sikit , Keras hati, suka beralah.
Gambar ini diambil ketika Haqimie berumur 5months+ berat dia 5.4kg
Pergerakan ; dah pandai meniarap. Biasanya kemahiran yang dipelajari agak lambat 2-3 days sometime a week dari abg dia.



Sehingga ke hari ni perbezaan berat badan sering menjadi ukuran diantara mereka berdua.


Alhamdulillah lah mereka ni jenis tak banyak kerenah, lagipun mereka dikategorikan sebagai kembar tak seiras. Biasanya kalau hari ni si abg buat perangai esok si adik pula. Bila si adik meragam si abang pandang jer...begitu juga sebaliknya.